İLÇELER Haber Girişi : 05 Ağustos 2018 00:29

Kars DSİ Digor'un Taşkın Korumalarını Tamamlıyor

Kars DSİ Digor'un Taşkın Korumalarını Tamamlıyor
Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve beraberindeki heyet ile birlikte Digor İlçe Merkezi Taşkın Koruma İnşaatında incelemede bulundular.

Kars Olay- Kars 24. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "03.08.2017 Tarihinde imzalanan sözleşme ile çalışmalara başlanan iş kapsamında, Digor İlçe Merkezinden geçen Bağbaşı Deresi, Yandere Deresi ve Askeriye Deresinde yapımı devam eden ıslah çalışması tamamlandığında Digor İlçe Merkezi taşkına karşı daha emniyetli hale gelecek, can ve mal emniyeti temin edilmiş olacaktır. İlçe Merkezlerinde ıslah çalışması yapmak çevredeki yoğun ve yakın yapılaşma nedeniyle en sıkıntılı ve zor yürüyen işlerdir. Bu nedenle, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti ile ilçenin çevresel görünümüne önemli katkı sunacak çalışmalar sırasında ilçe belediyesi ile vatandaşlarımızın destek ve hoşgörü göstermeleri en önemli beklentimizdir. Yapılan ıslah çalışması tamamlandığındaki derelerin çevresindeki yapılar ve araziler daha emniyetli hale gelecek, değerleri artacak ve çevresi daha da güzelleşmiş olacaktır. Tüm vatandaşlarımızdan, derelerin amacı doğrultusunda kullanılması ve kirletilmemesi için gerekli hassasiyeti bekliyoruz. Çalışmalarımızda katkı sunan belediyemize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Derelerin kokmaması ve çevrelerine hayat vermesi bizim elimizdedir. Derelerimize sahip çıkalım. Birbirimizi uyaralım. Söz konusu işimizin 2018 yılında tamamlanması hedeflenmiştir." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.