EKONOMİ Haber Girişi : 07 Mart 2019 09:19

Kars DSİ'den Değerlendirme Toplantısı

Kars DSİ'den Değerlendirme Toplantısı
DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Mutabakat Değerlendirme Toplantısı, başkanlığımda, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımları ile 05 Mart 2019 tarihinde Bölge Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kars Olay-Toplantıda; 2018 yılında yapılan çalışmalar, 2019 yılı hedefleri ve uzun vadeli programa yeni teklif edilecek işlerin durumu, Baraj, Sulama, İçmesuyu ve Atıksu projelerinin durumu, 2019 yatırım programına alınan yeni işlerin durumu ve hedeflerin değerlendirilmesi yapıldı. Sorun ve öneriler istişare edildi. Koordineli çalışmanın önemi ve hedefe varma noktasındaki planlı çalışmanın önemi üzerinde duruldu.
Kars DSİ Bölge Müdürlüğü Mahmut Dündar toplantıda yaptığı değerlendirmede; "Kars DSİ Bölge Müdürlüğü bünyesinde 2018 yılında gerçekleştirilen önemli projelerin bu yıl daha da artarak devam ettirilmesi için azami gayretin gösterileceğini, 2018 yılının verimli geçmesi nedeniyle emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. İki günü bir olan ziyandadır anlayışıyla memleketimize olan katkımızı daha da artırmamız gerekir. Ülkemizin, bulunduğu coğrafyada güçlü ve söz sahibi olması için bunun şart olduğunu belirterek, Genel Müdürlüğümüzle yapacağımız mutabakat toplantılarını kurumumuz açısından faydalı sonuçların elde edilmesine vesile olmasını ve 2019 yılının milletimiz için hayırlı hizmetlerin devamına vesile olmasını dilerim." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.