KARS Haber Girişi : 03 Mart 2022 01:58

Kars Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, 'Adaletli ve Şeffaf Seçim İstiyoruz'

Kars Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, 'Adaletli ve Şeffaf Seçim İstiyoruz'
Kars İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan adayı Mehmet Yılmaz, "Adaletli ve şeffaf bir seçim istiyoruz."

Kars Olay-  14 Şubatta Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre Merkezinde saat 11:00’de başlayan ve yaklaşık 2 bin 500 üyenin oy kullanacağı seçim “güvenlik zafiyeti ve yaşanan kargaşa”  sonucu ileri bir tarihe ertelenmişti. 

 

Adaylığı ve ertelenen seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Üyelerin  teveccüh ve önerileri ile şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir hizmet anlayışıyla Kars ilimizin genelinde tüm damızlık koyun keçi yetiştiricilerimize güzel hizmetler verebilmek için  başkan adayı oldum. Birlik ve üyelerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla,  birlik başkan ve temsilcileri ile kuracağım diyaloglarla, yapacağım istişarelerle her türlü sorun ve ihtiyaçlara kolaylık sağlamak niyetiyle yola çıktım.

 

 

SEÇİM ÇEŞİTLİ OYUNLARLA İPTAL EDİLDİ 

"14.02.2022 tarihinde yaptığımız Kars Koyun Keçi Birliği başkanlık seçimini kazanacağımızı anlayan   görevdeki başkan ve divan üyeleri seçimi  çeşitli bahanelerle başlatmadı. Divan üyeleri Kazanmamızı engellemek için seçim alanını ve divanı terk ederek hem seçimi sabote ettiler hem de üyeleri kışkırttılar. Bu nedenle seçim “güvenlik zafiyeti ve yaşanan kargaşa” nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi."

 

 

ADALAETLİ VE ŞEFFAF  BİR SEÇİM İSTİYORUZ

"30 Nisana kadar yapılması gereken seçimin  bir an evvel yapılması gerek aksi durumda akıllarda soru işaretleri oluşacaktır. Ramazan ayına kalmadan seçim yapılmalı çünkü nisan ayında üretici işine gücüne tarlasına gidiyor. Böyle bir hengamede üyelerin gelip oy kullanamayacığını  bilen mevcut başkan ve il tarım yetkilileri seçimi kaybetmemiz için bütün yollara başvuruyor.

Sayın Valimizden ve yetkililerden seçimin bir an evvel adil ve şeffaf bir şekilde yapılmasını rica ediyoruz"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cüneyt 03 Mart 2022 08:53

    Hayırlı olur İNAŞALLAH yeni bir başkan seçilmesi iyi olur su bir yerde çok kaldımı koku yapıyor onun gibi birşey zaten şimdiki başkan orayı aile şirketine çevirmiş bilen biliyor bilmeyende araştırsın..........................