KARS Haber Girişi : 29 Aralık 2019 11:25

Kars Çayına Düşen Köpek İçin İtfaiye Seferber Oldu

Kars Çayına Düşen Köpek İçin İtfaiye Seferber Oldu
Kars Kalesi yanından geçen ve etrafı demir parmaklıklarla çevrili Kars Çayı'na düşen sokak köpeği Kars Belediyesi İtfaiye ve veteriner ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

Kars Olay-Demir korkuluklar arasından geçerek çayın soğuk sularına düşen köpek kendini güçlükle kenara atabildi. Vatandaşların ihbarı üzerine Belediye itfaiye ve veteriner ekipleri olay yerine geldi. Köpeğin soğuktan titrediğini gören ekipler alel acele bir çözüm yolu aramaya başladılar. Merdiven yardımıyla Kars Çayına inen ekipler köpeği çıkartmak için adeta zamanla yarıştılar. İtfaiye ekipleri halat yardımıyla köpeği düştüğü yerden çıkartırken büyük zorluk yaşadılar. Bir yandan da soğukla mücadele eden ekipler köpeğin boynuna geçirilen halka ve belinden bağlanan ip yardımıyla yukarı çekildi. Demir korkuluklar üzerinden zorlukla çıkarılan sokak köpeği daha sonra sağlık kontrolü için veteriner hekimler tarafından Belediyenin hayvan barınağına götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.