KARS Haber Girişi : 18 Ocak 2018 20:51

Kars Belediyesi’nde Halk Günü Toplantıları Yeniden Başlıyor

Kars Belediyesi’nde Halk Günü Toplantıları Yeniden Başlıyor
Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşlarının sorun ve sıkıntılarını Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tek tek dinliyor.

Kars Olay-Başkan Karaçanta, “Halk Günü toplantılarını devam ettiriyoruz. Burada amacımız vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini kendilerinden dinlemek. Bu toplantılarda vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Genelde bize iletilen bütün sorunları çözüyoruz” dedi.
Halk Günü toplantılarının çok yararlı geçtiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Halk Günü’nde yüzlerce insanımızla buluşuyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin söz ve karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet üretiyoruz” diye konuştu.
Başkan Karaçanta; Halk günü toplantıları her perşembe günü saat 10.30 da belediye hizmet binasında gerçekleştirilecektir. dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.