KARS Haber Girişi : 02 Ağustos 2017 15:09

Kars Belediyesi'nin Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesi'nin Çalışmaları Devam Ediyor
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, şehir genelinde devam eden yol yapım çalışmalarını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.

Kars Olay- Kars Belediyesi tarafından şehir genelinde bir çok farklı noktada alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yapımına devam edilen asfalt ve kilit parke taşı çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta yapımına devam edilen çalışmaları mahalle mahalle gezip yerinde inceleyerek, Kars halkının büyük sıkıntılarından olan bozuk yolların yapımı için çalışan ekiplerin Kars halkına yakışır biz hizmetin ortaya çıkarılmasını hedefliyor. Başkan Karaçanta'nın mahallelerde yaptığı inceleme çalışmaları esnasında çevre sakinleri yapılan hizmetten dolayı Başkan Karaçanta'ya teşekkürlerini sunarken, çevrede bulunan çocukların yapılan yol çalışmasında dolayı teşekkür etmeleri ve Başkan Karaçanta'ya olan ilgisi ise objektiflerden kaçmadı.

 
 
 
 
 
 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.