KARS Haber Girişi : 19 Nisan 2020 22:15

Kars Belediyesi'nden Bilim Işığında Virüs Mücadelesi

Kars Belediyesi'nden Bilim Işığında Virüs Mücadelesi
Kars Kent Konseyi  Genel Sekreteri Dr. Onur Naci Karahancı tarafından koordine edilen “Kars’ta Covid-19 Video Konferası” toplantısının 2. buluşması Kars Belediye Baişkanı Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca’nın katılımıyla bugün gerçekleştirildi.

Kars Olay-Kars’ta Covid-19 Virüsü ile mücadelede Kars Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ilgili bilgilerin verildiği toplantıda, bir önceki buluşma sonunda bilim insanları tarafından sunulan rapordaki alınması gereken önlemlere ilişkin yapılan çalışmalar Belediye Eşbaşkanları tarafından katılımcılara iletildi.

 

Aralarında uzman akademisyen tıp doktoru, toplum sağlığı uzmanı, çevre bilimcilerin de olduğu toplam 19 katılımcı konferansta görüşme sağladı.Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, bir sonraki toplantıya kadar Belediye’nin virüs ile mücadelede gerçekleştirecekleri çalışmaları, bir önceki toplantı sonunda olduğu gibi yine çıkacak olan öneri raporu ışığında gerçekleştireceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • .. 20 Nisan 2020 04:36

    Gezme....... O sularda gezme.....