KARS Haber Girişi : 16 Haziran 2020 23:24

Kars Belediyesi'nde 'Covid-19 Video Konferası'

Kars Belediyesi'nde 'Covid-19 Video Konferası'
Kars Belediyesi, alanında uzman akademisyenler ve bilim insanları ile video konferans ortamında Covid-19 sürecini ve bu kapsamdaki önlemleri değerlendirdi.

Kars Olay-Kars’ta Covid-19 virüsüne karşı Kars Belediyesi tarafından sürdürülen tedbir çalışmalarının bilim ışığında yürütülmesini sağlamak adına, Kars Kent Konseyi tarafından koordine edilen ve dün de 4.sü düzenlenen video konferansa; alanında uzman akademisyenler ve bilim insanları ile birlikte Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca da katıldı.

 

Geçtiğimiz aylarda 3 kez düzenlenen video konferansın dün gerçekleştirilen oturumunda, Kars Belediyesi’nin tedbir çalışmalarının yanında; kısıtların kalkması ile alınacak ek önlemler üzerine konuşmalar yapılıp öneriler gündeme getirildi.

 

Bundan önce gerçekleştirilen video konferans toplantılarının sonunda İl Pandemi kuruluna da gönderilen raporlardaki öneri ve eleştiriler, yetkili kurumlar tarafından dikkate alınarak yürütülen tedbir çalışmalarında uygulanarak gerçekleştirilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.