KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 00:16

Kars Belediyesi'nde 'Covid-19 Video Konferası'

Kars Belediyesi'nde 'Covid-19 Video Konferası'
Kars Kent Konseyi tarafından koordine edilen “Kars’ta Covid-19 Video Konferası” toplantısının 3. buluşması Kars Belediye Baişkanı Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca’nın katılımıyla bugün gerçekleştirildi.

Kars Olay- Kars'ta Covid-19 virüsüne karşı Kars Belediyesi tarafından sürdürülen tedbir çalışmalarının bilim ışığında yürütülmesini sağlamak adına, Kars Kent Konseyi tarafından koordine edilen ve bugün 3.sü düzenlenen video konferansa; alanında uzman akademisyenler ve bilim insanları ile birlikte Kars Belediyesi Başkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca da katıldı.

 

Geçtiğimiz haftalarda 2 kez düzenlenen video konferansın bugünkü oturumunda, Kars Belediyesi’nin tedbir çalışmalarının yanında; Covid-19 virüsü sürecinde ortaya çıkan ekonomik problemler ve çözümlerine dair de konular ele alındı.

 

Bundan önce gerçekleştirilen video konferans toplantılarının sonunda İl Pandemi kuruluna da gönderilen raporlardaki öneri ve eleştiriler, yetkili kurumlar tarafından dikkate alınarak yürütülen tedbir çalışmalarında uygulanarak gerçekleştirilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.