KARS Haber Girişi : 12 Haziran 2019 10:25

Kars Belediyesi Logosunu Değiştiriyor

Kars Belediyesi Logosunu Değiştiriyor
Kars Belediyesi önceki kurumsal logosunu değiştirmek için yarışma başlattı. Yarışmada 1. seçilen logoya ise 3 Bin Tl ödül verilecek.

Kars Olay- Seçilecek logonun belediyenin resmi kimliğinde kullanılacağının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yüzyıllar öncesinden, yakın tarihe kadar birden çok medeniyet ve topluluğa ev sahipliği yapmış, günümüzde de halen ayakta olan antik ve tarihi yapılarıyla, farklı kültürlerin yemek miraslarının birarada yaşatıldığı, her mevsim birbirini kıskandıran doğal güzellikleriyle son yıllarda onbinlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği alternatif bir turizm kenti haline gelen Serhat şehrimizin; tarihi, mimari yapısı, kültürel dokusu ve coğrafi-iklim değerlerini de gözönünde bulundurarak Kars Belediyesi'nin resmi kimliğinde kullanmak üzere yeni bir logo arayışı içerisindeyiz.
Şairlerin satırlarına, yazarların dizeleri ve mektuplarına konu olan tarihi kent Kars için sizde yaratıcılığınızı ve becerinizi kullanıp, akılda kalıcılığı hedefleyen özgün tasarımlarınızla yarışmamıza katılabilirsiniz."

 

İçeriğe ulaşmak için linke tıklayınız:


KARS BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI  VE ŞARTNAMESİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.