KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 15 Şubat 2020 00:17

Kars Belediyesi Halk Kütüphanesi Açtı

Kars Belediyesi Halk Kütüphanesi Açtı
Kars Belediyesi hizmet binası içerisinde halk kütüphanesi açtı.

Kars Olay-Geçtiğimiz aylarda Kars Belediyesi’nin duyurusunu yaptığı bağış kampanyası ile; Türkiye’nin her yerinden kitap göndererek destekte bulunan yayınevleri ve vatandaşlar sayesinde Belediyenin ana hizmet binasında Kütüphane oluşturularak Kars Halkının hizmetine açıldı.

 

Kars Belediyesi Kütüphanesi açılışı; Belediye Başkanı Şevin Alaca, Başkan Yardımcıları Muazzez Çağrıtekinci, Nilgün Sevdiren ve belediye personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Yaklaşık 3500 farklı kategorilerde kitaplar olduğu Belediye Kütüphanesinde, vatandaşlarımızda kitaplardan istedikleri zaman ödünç alarak faydalanabilirler ve okumalarını yapabilirler.

 

Alaca açılışta yaptığı konuşmada; "Kütüphane açılması için başlattıkları kampanyaya sessiz kalmayarak destek veren vatandaşlara ve yayınevlerine teşekkür ederek; çalışmalarını yürüttükleri “Kars Mahalle Kütüphaneleri” projesine de kitap severlerden bağış konusunda destek istedi.

 

Her mahalleye bir kütüphane projesi kapsamında kitap göndermek isteyen destekçiler için adres;

 

Yusufpaşa Mah. Prof. Dr. Metin Sözen Cad. No:19 Merkez/ KARS

 

Kars Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

 

Telefon: 0474 223 21 50-54 (Dahili 3118)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.