KARS Düzenleme Tarihi : 06 Temmuz 2020 16:16 Haber Girişi : 06 Temmuz 2020 16:18

Kars Belediyesi Asfalt ve Yama Çalışmalarına Yoğunlaştı

Kars Belediyesi Asfalt ve Yama Çalışmalarına Yoğunlaştı
Kars Belediyesi, kent genelinde hasar görerek halkın mağdur olmasına sebep olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aşamalı biçimde başlattı.

Kars Olay-Kent genelinde hasar görerek halkın mağdur olmasına sebep olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aşamalı biçimde başlatan Kars Belediyesi, asfalt yama alışmalarını yoğunlaştırdı.Yapılan program ile sahadaki çalışmalarını hızlandıran Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekipler, Merkez Mahallelerde  asfaltlama ve yama çalışmalarına devam ediyor.

 

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Kars Belediye Teknik Başkan Yardımcısı Hüsnü Duman; “Kars  Belediyesi olarak mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu uzun yıllardır rahatsız ediyor, bu mağduriyetin araç sürücülerine zorluklar yaşattığını tüm hemşerilerimiz gibi bizde biliyoruz. Bununla ilgili olarak da geçmiş dönemden kullanılamayacak durumda olan asfalt plent tesisimizi onarıp makine değişimi de yaparak, üretim yapacak duruma getirerek geçtiğimiz haftalarda Fen İşler Müdürlüğü ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik.Bu kapsamda merkez mahallelerimiz yollarında da aşamalı biçimde çalışmalarımıza başladık.Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama ve onarım çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi. Başkan Yardımcısı Duman ayrıca; geçtiğimiz günlerde yapılan yol ihalesinin de resmi sürecinin bitip çalışmalara başlanmasıyla beraber şehrin ana problemi olan yol sorununu büyük oranda gidereceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • gy 07 Temmuz 2020 09:22

    yarı yarı yama tam bitirmeden yarı bırakıp gidiyorlar şehitler mah. üniversite yolu vre anatoryum önü