SİYASET Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 13:38

Kars Bakanlık İçin Arslan Payını Bekliyor

Kars Bakanlık İçin Arslan Payını Bekliyor
24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerin bitmesinin ardından şimdilerde ise Karslıların sorduğu ve cevabını bulmaya çalıştığı en büyük sorulardan biri ise yeni kabinede Karslı Bakan Ahmet Arslan yer alacak

Kars Olay / ÖZEL- Seçim startı verildiği andan itibaren seçim bölgesi olan Kars’a gelerek seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yeniden bakan olup olmayacağı en çok merak edilen ve konuşlan konulardan biri olarak Kars ve Ankara gündeminde geniş yer bulmaya devam ediyor. 
Kars’a yapılan yatırımlarda desteği ve imzası olan Bakan Arslan’ın devam edeceği yönünde Karslılar görüş bildirirken özellikle Türkiye genelinde yapılan projelerde büyük katkısı olan Bakan Arslan’ın yeniden bakan olması Karslılara yeniden büyük sevinç yaşatacak.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her seferinde ulaştırma konularını anlatırken övgüyle bahsetmesi ise Aslında yapılan projelerde bakan Arslan etkisini bir nebze olsa da işaret ettiği aşikar olmuş durumda. 
Duruma siyaseten bakıldığında mevcut kabineden aday olup ta sadece oyunu il bazlı olarak artıran yine Bakan Arslan veyahut bürokrasi açısından bakacak olursak eğer yine başlanan projeyi bitirip hükümet açısından yüz akıyla tamamlayıp milletin hizmetine sunanda yine Ahmet Arslan.
Öte yandan geçmiş dönemlere bakılınca Ahmet Arslan bakanlık döneminde başarı yüzde yüz artmış bütün büyük projeler kısa sürede yapılmış yıpranmamış birine bakanlık verilmesi kadar da doğal bir şey gözükmüyor. 
Sonuç olarak Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan bakan olmasa dahi yeni sistemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beyin takımında yer alacağı şimdiden kesin gözle bakılıyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.