KARS Haber Girişi : 15 Haziran 2018 08:47

Kars ARAS EDAŞ Personeline İftar Yemeği Verdi

Kars ARAS EDAŞ Personeline İftar Yemeği Verdi
Aras Elektrik Dağıtım AŞ (Aras EDAŞ) Kars'ta iftar programı düzenledi.

Kars Olay-Kentteki bir otelde düzenlenen programa, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Kars İl Müdürü Bülent Gürel, bazı il protokolü ile Aras EDAŞ çalışanları katıldı. 

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, burada yaptığı konuşma, bölgede önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, karanlık bir Kars'ta geceleri ışıl ışıl yanan bir Kars oldu." dedi.

"Kars aydınlatmasıyla övgü alan bir il elektrik kesintileri de geçmişe oranlar çok büyük oranda azaldı. Şehir merkezinde çok daha azaldı. Kırsalda da biraz daha zamana ihtiyacımız var." diye konuştu.  

Yaptığımız yatırımlarla, çalışmalarla inşallah bu şehre enerji kesintsininin yaşatmayacağız. bu bizim sorumluluğumuz çalışma arkadaşlarıma söylüyorum. Bizim sorumluluğumuz tüm şehirlerin kalkınmasında elektrik enerjisi ihtiyacını hepimiz biliyoruz. Şehrimizin kalkınması için hizmet kalitesi açısından Aras elektirik sıçrama yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.