SPOR Haber Girişi : 17 Nisan 2018 13:04

Kars Altay Gençlik'ten Sedat Peker'e Ziyaret

Kars Altay Gençlik'ten Sedat Peker'e Ziyaret
Altay Gençlik Spor Kulübü Derneği Kulüp Başkanı Alper Tunga Kılıç ve Bülent Sedat Peker'i ziyaret etti.

Kars Olay-Kars Altay Gençlik Spor Kulübü Derneği Kulüp Başkanı Alper Tunga Kılıç ve Bülent Sedat Peker'i ziyaret ederek Kars'ın spor alınında gelişmesi ve daha fazla ilerlemesi için destek ziyaretinde bulundular. 

 Kars Altay Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen'in yaptığı açıklamada; "Değerli dostlarım kıymetli Buyuklerim ve ülkemizin ve milletimizin gerçek hazinesi olan siz degerli Kars gençliği bütün zorluklara ve yokluklara rağmen Kars gençliği için yapmaya çalıştığımız mücadeleyi herkese ve herseye rağmen sürdürmeye devam edeceğiz. Kulüp Başkanımız Alper Tunga Kılıç bugün kıymetli is adamı Sayın Sedat Peker Reisimizin ziyaretine beni götürerek bir kez daha gücümüze güç katmiştir. Sayın Sedat Peker Reisimizin bize her konuda destek olacagi ve gençlerimizin yanında olacağını söyleyerek gücümüze güç katmıştır. Huzurlarinizda kıymetli iş adamı Sayın Sedat Peker Reisimize Teşekkür eder saygılarımı ve hurmetlerimi sunarım. Kulüp Başkanımız Alper Tunga Kılıç senin gibi değerli bir dostum ve kardeşim olduğu için gurur duyuyor ve bizler ve Kars gençliği için yılmadan mücadele ettiğin için sana bir kez daha Teşekkür ediyorum iyiki varsın can yoldaşım." dedi. 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Bülent Gönen ve Alper Tunga Kılıç dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Alper Tunga Kılıç dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.