KARS Haber Girişi : 22 Haziran 2022 13:38

Kars AK Parti 2023 Seçimlerine Hazır

Kars AK Parti 2023 Seçimlerine Hazır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, İl Seçim İşleri İstişare toplantısını gerçekleştirmek için Kars'a geldi. Toplantıda kısa ve uzun vadede yapılacak faaliyetler ve hedefler ele alındı.

Kars Olay- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Adem Çalkın , Seçim İşleri Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Ahmet Özdemir, Kadın Kolları Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, 3 Kademe İl ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda, sandık kurullarının önemi ve dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı.

 

Basına kapalı yapılan istişare toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Ali İhsan Yavuz, yaptığı değerlendirmede, 2023 seçimlerine dair önemli hususlara değinerek, bu süreçte teşkilat mensuplarına büyük görev düştüğünü belirtti.

 

Yavuz, şunları kaydetti: “Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir' diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." 

 

İl Başkanı Adem Çalkın ise AK Parti Kars Teşkilatı olarak saha çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini, Kars'ta  kapı, kapı dolaşıp hemşehrilerimizin gönüllerine girme gayreti içinde olduklarını kaydetti.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.