SİYASET Haber Girişi : 18 Ocak 2019 02:08

Kars 18 Şubata Kilitlendi! İki Parti Adayını Geri Çekecek!

Kars 18 Şubata Kilitlendi! İki Parti Adayını Geri Çekecek!
Kars'ta tüm partilerin adaylarının belirlenmesinin ardından Ankara'daki fısıltılar çoktan Kars'a kadar ulaştı.

Kars Olay- Kars'ta 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için adaylar tek tek açıklandı. Hatta geçtiğimiz hafta ilçe belediye başkanlarının isimleri bile sızmıştı. Şimdi ise Ankara kullislerinde konuşulan gizli kulis haberleri Kars'a kadar ulaştı. 31 Mart Yerel Seçimlere Kars hızlı adımlarla yaklaşırken, siyasi kullislerden gelen haberler ise adete ortalığın tozunu dumana katacak gibi... Şimdiden fısıltı olarak konuşulanlar önümüzdeki günlerde gerçeğe döner mi bilinmez ama Akara'da konuşulan ve kulaktan kulağa Kars'a kadar gelen son siyasi fısıltısı ise şu: Kars'ta iki parti adayını geri çekeceği ve bir parti değil iki güçlü parti Kars'ta ittifaka gideceği söyleniyor. Yani anlaşılan o ki adaylar belli olmasına rağmen şuan Kars'ta halen siyasi ortam tam net değil. 
 

Kars 18 Şubat'a Kilitlendi
18 Şubat 2019 Pazartesi: İl seçim kurullarınca, ön seçimle belirlenen büyükşehir belediye başkan adaylarına ilişkin listenin tasdikli bir örneği ilgili siyasi parti il başkanlıklarına, ilçe seçim kurullarınca ön seçim sonucu belirlenen belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarına ilişkin listenin tasdikli bir örneği de ilgili siyasi parti ilçe başkanlıklarına alındı belgesi karşılığında teslim edilecek.
Bu tarihe kadar ise Kars'ta iki güçlü parti adayını geri çekilecek ve Kars'ta bir değil iki ayrı ittifak yapılacağı şimdiden kulisler hareketlendirdi ve endişelendirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mert 18 Ocak 2019 15:43

    Ya şunu açık açık yazsanıza. Hangi partiler ittifak yapacak kim kimi destekleyecek. Bu kadar muğlak bir haber görmedim.