SİYASET Haber Girişi : 07 Haziran 2018 11:33

Karaçanta'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Karaçanta'dan Cumhur İttifakına Tam Destek
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'dan Cumhur İttifakına Tem Destek Verdi.

Kars Olay- Milli diriliş kutlu yükseliş için cumhur ittifakına hep birlikte “evet” Mhp lideri sayın Devlet Bahçeli’ye Cumhur İttifakında tam destek.

Aziz milletimizin hür iradesinin tecelli etmesini sağlayacak olan 24 haziran’da el ele saldıklara türk milleti, 24 haziran 2018’de kararlılık içinde sandığa gidecek, engin feraseti ve eşsiz sağduyusu ile iradesini bir kez daha ortaya koyacaktır. türk milletinin hakemliğine inancımız tamdır ve sağduyusuna güvenimiz sonsuzdur.

Yeni hükümet sistemi millî bekanın sigortası, husumet ve hıyanete karşı güvencedir. milliyetçi hareket partisi, türkiye’nin önüne aydınlık ufuklar açarak ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya kararlıdır mhp, türk siyasetinde yerini aldığı günden bu yana şartlar ne olursa olsun “önce ülkem ve milletim” düsturuyla, türkiye’nin millî varlığına ve tarihî misyonuna sahip çıkmıştır cumhur ittifakı, türkiye cumhuriyeti’nin beka ve birliğini yüksek bir sadakat ve yürekli bir mücadele ruhuyla savunacak, ülkemizin geleceğini millet iradesinden aldığı güçle güvenceye kavuşturacaktır. milliyetçi hareket partisi, cumhur ittifakı’nın seçim zaferi için geceyi gündüze katacaktır. bizlerde kadrolarımızla birlikte ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için sonuna kadar desteğimizi vereceğiz ve 25 haziran sabahına aydınlık geleceğimizle birlikte uyanacağız

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.