KARS Haber Girişi : 02 Mart 2020 11:17

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdüründen Okul Ziyareti

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdüründen Okul Ziyareti
Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın’ın Okul Ziyaretleri Sürüyor

Kars Olay-Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın görev başına geldiğinden beri sürekli olarak devam ettirdiği okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre Anaokulu’nu ziyaret etti.

 

Yunus Emre Anaokulu’nda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın, okulda yapılan çalışmalar ve öğrenciler hakkında genel bilgi aldı. Okul müdürü ve öğretmenlerin isteklerini dinleyen Aydın, tüm amacının ilçedeki eğitim kalitesini istekler doğrultusunda arttırmak olduğunu vurguladı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü ile okulu gezerek tek tek öğrencilerle ilgilenen Aydın okulda bulunan tüm öğrencilere Kızılay ve LC Waikiki’nin desteğiyle gönderilen hediyeleri dağıtarak yardımlarından dolayı Kızılay ve LC Waikiki’ye teşekkürlerini iletti.

 

Okul ziyareti programlarını sürdürmeye devam edeceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın, her yönüyle pırıl pırıl olan okulunn müdürü Bünyamin Ekelik’e ve öğretmenlere teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.