İLÇELER Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 11:45

Kağızman Emniyetinden Motosiklet Sürücülerine Sıkı Denetim

Kağızman Emniyetinden  Motosiklet Sürücülerine Sıkı Denetim
Kağızman Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kağızman'da kazaları önlemek için denetimlere hız verdi.

Kars Olay- Kağızman ilçe  Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şahindere Mahallesi istikla Caddesi ve dört yol kavşağı üzerinde uygulama yapıldı. Uygulamada ehliyeti olmayan bazı motosiklet sürücüleri, polisi karşılarında görünce kaçmaya çalıştı. Kaçmak isteyen sürücüler polisler, tarafından yakalandı. Kask takıp takmadıkları, ehliyet, ruhsat ve muayene yönünden kontrol edilen sürücülerden kusurlu bulunanlara ceza kesildi.

 


Kağızman ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından  yaklaşık 1,5 saat süren denetimlerde kontrol edilen 60 motosiklet sürücüsünden 15'ine muhtelif maddelerden para cezası kesilirken 10 motosiklet trafikten men edilerek çekicilerle  yedi emin otoperkına çekildi.

 


İlçe merkezlerinde daha çok motosikletlerin karıştığı kazaların meydana geldiğini gerekçesiyle motosiklet denetimlerine ağırlık verildiği. Motosiklet kullanımı ilçe genelinde çok yüksek olduğu. Bu nedenle Motosiklet kazalarını önlemeye yönelik olarak özel denetimlerin yapıldığı vatandaşların can ve mal güvenliği nedeniyle denetimlerin sıklaşacağı bildirildi,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.