SİYASET Haber Girişi : 07 Ağustos 2019 16:49

Kağızman'da Neler Oluyor? Ortalık Fena Karıştı

Kağızman'da Neler Oluyor? Ortalık Fena Karıştı
Ak Parti kongre sürecinin açıklanması sonrası, Kağızman'da Ak Partiyi karalama kampanyası başlatıldı,

Kars Olay-Kağızman ilçe teşkilatı kongre sürecinin açıklanması sonrasında Ak Parti bazı muhalif gurup ve mevcut guruplar arasında olduğu iddia edilen sahte sosyal paylasşım sitelerinden.Ak Parti ve teşkilat arasında gittikçe büyüyen karalama kampanyası başlatıldı.

 

KONUYA EL ATILSIN
Kağızman ilçesinde sahte sosyal paylaşım sitelerindeki Ak Parti Karalama tartışmaları giderek büyürken vatandaşlar yetkililerin bu duruma el atmalarını istediler.

Bazı vatandaşlar "Bu ne kardeşim namus kavramı kalmadı ayaklar altına seriliyor, buradan Sayın Bakanımız, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın İl Başkanımız'a sesleniyoruz, bu şekilde devam ederse Kağızman ilçemizde kan gövdeyi götürecek lütfen devlet büyükleri ve Sayın Savcılarımız bu konuya bir el atsınlar" dediler.

 

İLÇE BAŞKANI NESİM EYİDOĞANDAN SUÇ DUYURUSU
Ak Parti Kağızman ilçe başkanı Nesim Eyidoğan sosyal paylaşım sitesinde hakkında çıkan dedi koduların geçeği yansıtmadığını açıklardı"Hakkımda sahte hesaplar aracılığıyla teknik oynamalar ile telefon numaram kullanılarak sosyal medya üzerinde asılsız ve ahlaksız itham ve iftiralarla bir propaganda yürütülmektedir. Bu ithamların hepsini RED ediyorum. 

Değerli Kağızmanlılara hizmet etmek benim için bir şereftir. Siyaset ne yazık ki bu kadar çirkinleştirildi ve bazı seviyesizler yüzünden bu kadar alçaltıldı. Ben bu konu hakkında SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA bulunup ve ADALETİN tecelli etmesini bekleyeceğim. HUKUKİ haklarımın hepsini arayacağım. Kağızman’ı karıştırmak ve huzurunu kaçırmak isteyen her kim varsa Adalet önünde hesabını verecektir. Kamuoyuna bilgi mahiyetinde saygı ile duyurulur."diyerek suçlamaların asılsız olduğunu WHATSAAP ekran görüntülere ise "telefon numarasının" kullanıldığını ve kendisinin bu şekilde bir şey yazmadığını iddia etti,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.