İLÇELER Haber Girişi : 10 Mayıs 2021 23:50

Kağızman’da Modern Duraklar Hizmete Açıldı

Kağızman’da Modern  Duraklar Hizmete Açıldı
Kağızman ilçesinde modern duraklar vatandaşların kullanımına açıldı.

Kars Olay-  Kağızman Belediyesinin girişimiyle Hayır severin  katkısıyla Kağızman ilçesine 10 adet modern duraklar yapılarak hizmete girdi Kağızmanlı Hayırsever  Av Cesim Parlak, Kağızman ilçesinde vatandaşların yazın sıcağından ve kışın soğuğundan koruyacak modern,  duraklar yaptırarak halkın  hizmetine sundu. İlçenin  en işlek caddelerine kurulan  10 durak ile vatandaşlar olumsuz hava koşullarından etkilenmezken, rahatlıkla otobüs bekleyebiliyor. 

 

Yeni duraklar hakkında bilgi veren Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, “ilk önce sayın hayırsever vatandaşımız Av Cesim Parlak'a ve vesile olan Kağızman gençlik derneği başkanı Sedat Toper'e teşekkür ederiz,Kağızman ilçemize duraklar lazım olduğunu bildirince kendisi bizlere durak yaptıracağını belirtti, ve Kağızman Halkına yakışır 10 durak yaptırarak mahallelerimizin en işlek caddelerine yerleştirdik, kendilerine teşekkür ederiz,Bizer Kağızman belediyesi olarak gerek yaz aylarında gerekse kış aylarında vatandaşlarımızın otobüs beklerken hava koşullarından etkilenmemesi için “Modern,  Duraklar” Projesini hayata geçirdik. Kapalı olan duraklarımız . Vatandaşlarımız beklerken kitap okuyarak vakit geçirebilir. bu şekilde bütün mahallelerimizde Modern, duraklarımızın sayısının arttırılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.