İLÇELER Haber Girişi : 13 Temmuz 2019 01:14

Kağızman'da Hz. Ömer Camisi'nin Temeli Atıldı

Kağızman'da Hz. Ömer Camisi'nin Temeli Atıldı
Kağızman Merkez Şahindere Mahallesinde yaptırılan caminin temel atma töreni, bir öğrenci tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve Kağızman Müftüsü Özcan Yılmaz’ın duasıyla başladı.

Kars Olay- Karsın Kağızman İlçesinde hayırsever vatandaş tarafından yaptırılacak olan Hz. Ömer Camisi'nin temel atma töreni yapıldı.

Kars Valisi Türker Öksüz, törende yaptığı konuşmada caminin ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, "Bugün burada Hz.Ömer Camii’nin temel atma töreninde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cami yapmak en önemli hayırlardan birisi. İnsanlar için de en önemli bahtiyarlıktır. Camiler, inşaların omuz omuza, birlik-beraberlik içerisinde olduğu, fakir-fukaranın, en çaresiz insanın bile çare aradığı çok önemli mekânlardır. Cami yapımına katkı vermek hepimizin için, bütün insanlar için bir hayırdır. Katkıda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.  Bu camiyi el birliğiyle, kısa sürede bitirerek ibadete açacağımızı ümit ediyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

65.Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da yaptığı konuşmada caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

Temel atma törenine; Vali Türker Öksüz, 65.Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, AK Parti İl başkanı Adem Çalkın ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.