İLÇELER Haber Girişi : 14 Nisan 2021 21:30

Kağızman Belediye Başkanı Yıldız; Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü!

Kağızman Belediye Başkanı Yıldız; Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü!
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız bir internet sitesinde "Kağızman Belediyesi "SOS" verdi Haber üzerine açıklamada bulundu.

Kars Olay- Kağızman Belediye Başkanı Yıldız açıklamasında, basın mensuplarının birincil ilkelerinin vatandaşların ve okuyuculara doğru bilgilendirme yapmalı çıkar amaçlı haber yapmaması gerektiğini söyledi.
Bazı internet sitesi sahiplerinin çıkar ve menfaatlerine göre haber yaptığını söyleyen Yıldız, “Kağızman Belediyesiyle ilgili olumsuz haber yapan internet sitesi daha öncede bana birkaç defa ‘bize uğra’ diyerek açıkça para istediler, vermediğim için bu haberi geçmişler. Bu haber bizim için o kadarda önemli değil bizi herkes biliyor eğer çalışmasaydım halkımın takdirini kazanmasaydım tekrar beni başkan seçmezlerdi. Bizi bilen biliyor.” Dedi. 
Yıldız, zor bir dönemde belediyeyi kazandıklarını anlatarak, “Kusura bakmasınlar ben terör bölgesinden belediyeyi kazandım, fakir fukaranın hakkını bir kaç çapulcuya da yedirmem. Bu adamlar giden valimiz Sayın Rahmi Doğan içinde yalan haber yapıp rezil oldukları gibi yalvararak özür dileyen yalaka tiplerdir.” İfadelerini kullandı.

 


Sitenin sahibi daha önce yöneticisi olduğu partinin vekillerine sahte hesapla eleştirdiğini ifade eden Başkan Yıldız, şunları söyledi:
“ Yine bu haber sitesinin sahibi, Yönetici olduğu siyasi partinin reklamını sitesinde yapıp vekillerin yanında boy gösterip sonrasında “Kars kulisi "adında sahte sosyal medya hesabından karalıyıp başkasını üzerine atan kişiler( savcılık tutanağı bizde mevcuttur),Tutarlı olun, dürüst olun, aslını asaletini sorup öyle yazın kurumlar sizin oyuncağınız değil kimsede fakı fukaranın hakkını size yedirmez, Çöp Kovasında yatanlar, kendilerini Gül bahçesinde zanneder, Biz sarımsak yemedi ki ağzımızda koksun. Her yalana verilecek bir doğru cevabımız mevcuttur.”

 

 

Başkan Yıldız açıklamasına şöyle devam etti:
“Değerli Dostlarım, Kağızman Belediyesi olarak bu güne kadar Kağızman halkı için elimizden gelen hizmeti yaptık yapmayada devam edeceğiz, Bir mahallemizin şebeke suyu patlamış patlayan suya yağmur suyu karışmış, Ben Hem belediye başkanı hemde işçi olarak üç gün çalışıp halkımızın mağduriyetini giderip musluklarından berrak su akmasını sağladık, Çöp sorunu  derseniz  bizim dönemimizde olmadı olmayacaktır, Kağızman Belediyesi olarak Bizi karalamaya çalışanlar unutmasınlar ki iyi yerlere geldik ki konuşuluyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.