İLÇELER Haber Girişi : 05 Mart 2021 21:40

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'dan şehitler için taziye mesajı

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'dan şehitler için taziye mesajı
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'dan şehitler için taziye mesajı.

Kars Olay-  Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız,  Bingöl'den 13.55'te kalkış yapan ve Bitlis 'in Tatvan ilçesinde düşen helikopter kazasında şehit olan 11 askerlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Yıldız mesajında; "  Bingöl'den 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis 'in Tatvan ilçesinde düştüğü helikopter kazasında şehit olan 11 Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet,2 yaralı Mehmetciğimizede acil şifalar, ailelerimize sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun" ifadelerine yer verdi
Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle andığını kaydetti.

Yıldız, mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi;"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için gerek ülkemizde gerekse sınırlarımız dışında menfur terör örgütlerine karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz.  Bingöl'den 13.55'te kalkış yapan ve  Bitlis 'in Tatvan ilçesinde düşen helokopter kazasında şehadet mertebesine ulaşan 11 kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'dan rahmet,  2 yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağolsun."diye ekledi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.