SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 11:47

İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları Çakmak ve Paşaçayır'da

İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları Çakmak ve Paşaçayır'da
İYİ Parti milletvekili adayları, şehir merkezi ilçe ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor.

Kars Olay- İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları, Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Dr. Aytaç Erman Kesgin, Ayşe Tarlak Yılmaz seçim çalışmalarına Kars merkeze bağlı Paşaçayır Mahallesi ve Çakmak köyünde devam etti.

 

Çakmak köyü ve Pasaçayır Mahallesi'nde yoğun bı katılımla karşılandıklarını belirten  Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Vatandaşla buluşmada yaptığı açıklamada; "Sandıktan çok güçlü çıkacağız müthiş bir dip dalga ile geliyoruz. 15 Mayıs sabahı Kars iyi olacak" İfadelerini kullandı. 

 

 Yüce açıklamasına şöyle devam etti; "Şehire olan sevdamız  ile hizmet için geliyoruz Kimse ile işimiz yok. Kim bu şehirde taş üstüne taş koydu ise Allah razı olsun. Sandıktan Allah'ın izni ile çok güçlü çıkacağız. Gönülden gönüle bir yol vardır düşüncesi ile bir yola çıktık. Yola çıkmak kolaydı gönlü bulmak zordu. Çakmak ve Paşaçayır'da bu gönül bağını bulmusuz. Bizi coşkuyla sevgiyle evlatları gibi bağrına basan Paşaçayır ve çakmak halkına teşekkür ederim." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.