SİYASET Haber Girişi : 26 Mart 2023 02:00

İYİ Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Dr. Aytaç Erman Keskin İYİ Partililerle İftarda Bir Araya Geldi

İYİ Parti Kars Milletvekili  Aday Adayı Dr. Aytaç Erman Keskin İYİ Partililerle İftarda Bir Araya Geldi
İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Dr. Aytaç Erman Keskin, partisinin yönetim kurulu ve gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

Kars Olay- İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba’nın selamlama konuşmasının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Keskin, “Sözlerime başlamadan önce çaba gayret görüş ve fikirleriyle Türk dünyasına ışık tutmuş önder olmuş Türk İslam dünyasının unutulmaz lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygıyla rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun mevlam bizleri de onun gibi milletimize hizmetkar eylesin.” dedi.

 

15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde İYİ Parti milletvekili aday adayı olarak Kars halkına seslenen Dr. Aytaç Erman Keskin, “Seçime yaklaştığımız bugünlerde yoksulluk yolsuzluk işsizlik, geçim derdi, çifte standart, adaletsizlik gibi kavramlar maalesef ülke gündeminde hep ilk sıralarda kalmayı başarmıştır. Böyle ulusal sorunlara ek olarak ilimiz özellindeki problemlerde insanımızı zorlamakta yaşam kalite ve standartlarını düşürmektedir.

 

Cumhuriyetimizin 100 yılında 2020'lerde böylesi zorlu hayat koşullarının oluşması ülkemizde ve şehrimizde çok ciddi değişimleri de zorunlu kılmıştır. Sayın genel başkanımızın önderliğinde ülkemizde sayın il başkanım ilçe başkanların ve il yönetim kurulu üyelerimizin organizasyon ve yönetiminde ise ilimizde bulunan sorunları çözmek için artık sorumluluk alma fedakarlıkta bulunma elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yürütmekte olduğum başkanlık ve başhekimlik görevlerinden istifa ederek ülkemizi Güneşli günlere götüreceğinden emin olduğum sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ifadeleri ile cesurlar hareketine katıldım resmi başvurumu tamamlayarak yönetim kurulu üyelerimizle tanışma ve kaynaşma amaçlı iftar programı planladım. Katılım sağlayan herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.