KARS Haber Girişi : 18 Nisan 2022 17:08

İptal Edilen Kars Damızlık Koyun Keçi Birliği Seçiminin Tarihi Belli Oldu, Başkan Adayı Yılmaz Çalışmalara Tekrar Start Verdi

İptal Edilen Kars Damızlık Koyun Keçi Birliği  Seçiminin Tarihi Belli Oldu, Başkan Adayı Yılmaz Çalışmalara Tekrar Start Verdi
14 Şubatta yapılan ve “güvenlik zafiyeti ve yaşanan kargaşa” nedeniyle İptal Edilen Kars Damızlık Koyun Keçi Birliği Seçiminin Tarihi Belli Oldu, Başkan Adayı Yılmaz Çalışmalara Tekrar Start Verdi.

Kars Olay- 14 Şubatta Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre Merkezinde saat 11:00’de başlayan ve yaklaşık 2 bin 500 üyenin oy kullanacağı seçim “güvenlik zafiyeti ve yaşanan kargaşa”  sonucu ileri bir tarihe ertelenmişti. 

 

 

Adaylığı ve ertelenen seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz; "Saygıdeğer üretici kardeşlerim, Bildiğiniz üzere 14.Şubat.2022 gününde Kars keçi koyun Damızlık Birliği seçimi mevcut başkanı seçimi kaybettiğini anlayınca çıkardığı propagandalar sonucu seçim Ertelenmişti. Yaptığımız uzun uğraşlar sonucunda seçim tarihimiz belli olmuştur Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

27.Nisan.2022 günü salt çoğunluk sağlanamadığı için seçim tarihimiz 15.Mayıs.2022 olacaktır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, o gün seçime davet ediyorum." İfadelerini kullandı.

 

Üyelerin  teveccüh ve önerileri ile şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir hizmet anlayışıyla Kars ilimizin genelinde tüm damızlık koyun keçi yetiştiricilerimize güzel hizmetler verebilmek için  canla başla çalışacağını aktaran Yılmaz,  üreticileri kendisine destek verme çağrısında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.