KARS Haber Girişi : 23 Nisan 2019 13:15

İlk Kriz! Asker Bilgen'in Elini Sıkmadı

İlk Kriz! Asker Bilgen'in Elini Sıkmadı
Kars'ta 23 Nisan kutlamaları tören programında protokolde tokalaşma krizi yaşandı.

Kars Olay- Kars Valiliği önünde sabah gerçekleştirilen 23 Nisan bayramı kutlama töreni için tören alanına gelen Kars Belediye Başkanı ile 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut arasında tokalaşma yüzünden kriz yaşandı.

Tören alanında bulunan 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, daha sonra tören alanına gelen HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in elini sıkmadı. İşte o görüntüler.

 

KOMUTAN, HDP'LİLERİN ELLERİNİ SIKMADI
Öte yandan sabah tören başlamadan önce Hükümet Konağı önüne gelen Kars Belediye Başkanı HDP'li Ayhan Bilgen, karşılaştığı AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı ile tokalaştıktan sonra elini 14'üncü Mekanize Payede Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut'a uzattı. Ancak Nuhut, başkanın ve arkasından gelen HDP'li belediye meclis üyelerinin elini sıkmadı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali 23 Nisan 2019 14:10

    Onaylayacak yüzün varmı ki ?

  • Ali 23 Nisan 2019 13:24

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.