BÖLGE Haber Girişi : 04 Mayıs 2019 00:58

Iğdır Üniversitesinin İlk Fahri Doktorası Ahmet Arslan'a

Iğdır Üniversitesinin İlk Fahri Doktorası Ahmet Arslan'a
Iğdır Üniversitesi, ilk fahri doktora unvanını önceki dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a verdi.

Kars Olay- Önceki dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan bir dizi görüşme ve ziyaret için Iğdır'a gitti. Aynı zamanda AK Parti Genel Merkezi tarafından bölge koordinatörlüğünü yürüten Ahmet Arslan ilk olarak Iğdır Valiliği'ni ziyaret etti. AK Parti Kars İl Başkanı ile birlikte Iğdır'a ziyaret geçekleştiren Ahmet Arslan daha sonra AK Parti Iğdır il teşkilatı ile buluştu.
Burada partililere seslenen Ahmet Arslan; "AK Parti teşkilatlarına sizlere çok teşkkür ediyoruz. Genel merkezin aldığı kararın sonuna kadar arkasında durdunuz. O yüzden bizdeki dava şuuru bizdek istişarelerden sonra alınan kararın arkasında durma iradesi bir kere daha tecelli etti. Kolay değildir il genel meclisinde rakip olacaksın belediye de birlikte olacaksın, ilçede rakip olup ilde başka bir partiyi destekleyeceksin. Bu kolay bir süreç değildi, ancak bu süreci çok başarılı bir şekilde desteklediniz idare ettiniz, o yüzden sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra her zamanki gibi hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.Vatandaşın kararına saygılıyız, biz vatandaşın kararına baş göz üste diyen bir partiyiz. Bize düşen Cumhurbaşkanımızın ve onun kabinesinin iş başında olduğunu unutmadan, hizmet kervanını yürüteceğiz. Bize düşen AK Parti'nin yaptıklarını Iğdır'da iyi anatmaktır. Yalan yanlış bilgilerle milletin kafasının karışmasına engel olmamız gerek." açıklamalarında bulundu. 

Daha sonra Kars Milletveiki Ahmet Arslan Iğdır üniversite temel sağlık bilimleri similayon labaraturaı açılışına katılarak yeni projeler ve eğitim araçları hakında bilgi aldı.

 

AHMET ARSLAN'A FAHRİ DOKTORA
Iğdır Üniverstesi'de Fahri Doktora ünvanı verildi.
Iğdır Üniversitesi tarafından ilk kez verilen üniversite senotusu kararıyla Ahmet Arslana Fahri doktora verildi .
Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma Ahmet Arslan’ın siyasi ve bürokrasi kariyeri çok geniş ve başarılı olduğu için aynı zamada Bölge ve Iğdır'a yaptığı destekler için kendisine fahri doktora veriyoruz açıklamasında bulunarak Ahmet Arslan'a ait öz geçmiş sunumu yapıldıktan sonra fahri doktora tevcih töreni gerçekleştirildi. 
Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen fahri doktora programına, Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, öğretim üyeleri ve üniversites öğrencileri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.