BÖLGE Haber Girişi : 10 Ekim 2021 13:38

Iğdır'da Yaşanan Aleyna Ağgül Cinayetinde Flaş Gelişme!

Iğdır'da Yaşanan Aleyna Ağgül Cinayetinde Flaş Gelişme!
Cinsel taciz ile ölüme sürüklendiği iddia edilen 19 yaşındaki Aleyna Ağgül için örgütlenen Iğdırlıların tepkisi sonuç verdi.

Kars Olay-  İddiaya göre Iğdır'da meydana gelen olayda, oğlunun cep telefonuna bakarken Aleyna'nın uygunsuz fotoğraflarını gören baba Gökhan A., genç kızı ofisine çağırarak fotoğraflarla şantaj yapıp tecavüzde bulunmuş,  Aleyna ise tecavüz sonrası kendisini evlerinin 6. katından boşluğa bırakarak intihar etmişti. 

 

 

Aleyna Ağgül'ün, "Ölümümden Gökhan A. sorumludur" yazılı bir not bıraktığını belirleyen polis, baba Gökhan A. ile oğlu Göktürk A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan baba-oğul ifadelerinin ardından delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılınca Iğdır ayaklandı.

 

19 yaşındaki Aleyna Ağgül'e şantajla tecavüz etmek ve ölümüne neden olmakla suçlanan işadamı Gökhan A. (42) ve oğlu Göktürk A'nın serbest kalmasına ve tutuklanmaları taleplerinin reddedilmesine tepkiler çığ gibi büyümüş ve  Iğdırlılar sosyal medyada örgütlenip yürüyüş yapmıştı.

 

 

 

 Kamuoyu ve sosyal medyada günlerdir gündemden düşmeyen olay sonrası  Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, 19  yaşındaki Aleyna Ağgül’ün ölümüyle ilgili tutuksuz yargılanan Gökhan A., tepkiler sonucu tekrar gözaltına alındı. Zanlı, sevk edildiği mahkemede bu kez tutuklandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.