KARS Haber Girişi : 12 Aralık 2022 14:00

Hemşireyi Önce Bıçakladı Sonra İntihar Etti

Hemşireyi  Önce Bıçakladı Sonra İntihar Etti
Darp edilip bıçaklandım diyen hemşire tayin peşinde mi?

Kars Olay-  Kars Kafkas Üniversitesinde hemşire olarak çalışan A.Ç;  intihar ederek yaşamına son veren T.O, tarafından darp edilip tehditle alıkonulduğunu ileri sürdü.

 

Kolluk birimleri tarafından titizlikle araştırılan olayın gerçek yüzü,  Kars kamuoyu ve sağlık çalışanları tarafından merak ediliyor.

Hemşire A.Ç,'nin sendikası tarafından henüz bir açıklamada yapılmasa da,  kasığından aldığı bıçak darbesiyle kan kaybeden ve yaralanan hemşirenin  kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor. 

 

ÖNCE, "BIÇAĞIN ÜSTÜNE DÜŞTÜM" DEDİ!

Hemşire A.Ç, ilk etapta,   kaldırıldığı hastanede biri tarafından bıçaklanmadığını, mutfakta bıçağın üzerine düştünü ifade etse de sonradan bıçaklanarak darp edildiğini iddia etti.

 

 

OLAYIN ARKASINDA YİNE TAYİN Mİ VAR?

Daha önceleri, ulusal ve yerel medyada Kars Kafkas üniversitesinde kalp ve damar cerrahi olarak görev yapan bir doktora bıçaklı saldırı olduğu şeklinde haberler yayınlanmış sonra da güvenlik nedeniyle doktorun tayin almak için senaryo ile olayları kurguladığı ortaya çıkmıştı. 

 

Benze şekilde, T.O'nun vefatından sora hemşire A.Ç'nin de can güvenliği nedeniyle tayin almak için  yaşanan elim olayı fırsata çevirerek bu yola başvurduğu iddia ediliyor.

 

Bilindiği üzere araştırma hastanelerinde çalışan 4/B'li personelin tayin alması oldukça zor. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakkaniyetli birisi 14 Aralık 2022 01:17

    Haberlere attığınız manşetler hüç iç açıcı değil bu arada. Bu attpınız manşetleri ölen kişilerin aileleri de görüyor ve acıları daha da büyüyor. Yapmayın yazıktır.

  • rota kars 14 Aralık 2022 01:02

    herkes kızı mağdur ve masum sanıyor gazeteciye saldırıyor oysaki olaylar çok başkaydı keşke onu da yazsaydınız da millet kıza lanet etseydi

  • karslı 14 Aralık 2022 00:51

    yazık oldu çocuğa. kız allah bilir ne boklar yedi de çocuğa bunu yaptrdı.

  • Hasan aras 12 Aralık 2022 18:18

    Kafkas üniversitesi tıp fakültesi hastanesi çok sıkıntılı bir kurum,