BÖLGE Haber Girişi : 25 Ekim 2021 00:15

Hayvan Hırsızları Ardahan Halkını İsyan Ettirdi

Hayvan Hırsızları Ardahan Halkını İsyan Ettirdi
Ardahan'ın birçok köyü ve ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaşanırken Köylüler ve yetiştiriciler duruma isyan ediyor.

Kars Olay- Ardahan'da hayvan hırsızlarının önüne bir türlü geçilemiyor. Özellikle gece geç saatleri tercih eden hayvan hırsızları Ardahan halkını isyan ettirdi. Geçtiğimiz gün  15 Büyükbaş hayvanın çalındığı Ardahan'da yeni bir hayvan hırsızlığı daha yaşandı.

 

Havaların iyiden iyiye soğuduğu mera ve yaylalarda bulunan hayvanlarını içeriye, ahırlara kapatmaya çalışan Ardahan'lı hayvan yetiştiricilerinin korkulu rüyası olan hırsızların yeniden sahaya çıktığı gözlenen kentte hırsızlar bu kez gece girdiği ahırdan  4 büyükbaş hayvan çaldı.

 

Kızıltaş ailesine ait 4 büyükbaş hayvanı gece karanlığından faydalanarak çalan hırsızlar aileyi açlığa mahkum etti.  

 

Vatandaşın alın teri, emeği ve çocuklarının rızkına dadanan hırsızlar  yine bir ailenin emeğine göz dikti. Hayvanları çalan hırsız ya da hırsızların birkaç gün önce Çıldır'da 15 hayvanı çalanlarla aynı olup olmadığı  bilinmezken bölgede yaşanan hayvan hırsızlığı köylü ve hayvan yetiştiricilerini zor durumda bırakyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.