BÖLGE Haber Girişi : 06 Eylül 2018 10:45

Hayatında İlk Defa Drone Gören İşçinin Tepkisi

Hayatında İlk Defa Drone Gören İşçinin Tepkisi
Kent Merkezi'nde park çalışması yaparken ilk defa drone ile karşılaşan vatandaşın tepkisi sosyal medyanın gündemine oturdu. Drone üzerindeki kamera ise bu anları saniye saniye kaydetti.

Kars Olay- Hayatında ilk defa drone gören vatandaşın o anlarda verdiği tepki, sosyal medyada izleyenleri gülümsetti.

Iğdır'da kent merkezinde peyzaj çalışmalarını havadan drone ile görüntülemek isteyen Mehmet Özcan çalışma alanında drone çekimlerine başladı.  Bu kapsamda çalışma sahasına giden Mehmet Özcan, drone ile çekim yaptığı esnada iş makinesinin yanında çalışan 4 işçiden birisi dronenin sesini duymuş olacakki kafasını havaya kaldırdığında drone ile karşılaştı. Hayatında ilk kez drone görün inşaat çalışanı görüntülerde olduğu gibi büyük şaşkınlık yaşadı. Önce droneden kaçarak uzaklaşmak istedi, daha sonra elinde olan mala ve mastar ile drone göz dağı vermek istedi.

Drone pilotu Mehmet Özcan'ın yakın görüntü almak için droneyi daha da yaklaştırması üzerine inşaat çalışanı koşarak arkadaşlarının yanına gitti. Drone'nin daha da yaklaşması üzerine yerden aldığı taş ile droneyi kendisinden uzaklaştırmak isterken, diğer arkadaşlarının da kürekler ile droneye doğru gelirken  kaydedilen görüntüler sosyal medyada olay olarak izleyenlere tebessüm ettirdi. 

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde hayvanlarını otlatırken hayatında ilk defa drone gören Hasan Demir’in görüntülerine benzerliği ve verdiği tepki ile dikkat çekmişti.

Kaynak: KarsGüncel

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.