KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 16 Kasım 2017 15:54

Harp Müzesi Tamam, Şimdi Sıra Müzeye Giden Yolu Yapmada

Harp Müzesi Tamam, Şimdi Sıra Müzeye Giden Yolu Yapmada
3'üncü Harp Tarih Müzesine Ulaşım yolu açılması amacı ile DSİ 24. Kars Bölge Müdürlüğü ve Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında koordinasyon toplantısı yapıldı.

Kars Olay-Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi olarak turizme açılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında başlatılan kazı ve yenileme çalışmalarında sona gelindi. Bu ay içerisinde açılması planlanan harp müzesinde çalışmalar sona gelindi.

Türkiye'nin 3’üncü Harp Tarih Müzesi Kars’ta Açılıyor. Karsta Açılışı yapılacak olan Türkiye'nin 3'üncü Harp Tarih Müzesine Ulaşım yolu açılması amacı ile DSİ 24. Kars Bölge Müdürlüğü ve Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında koordinasyon toplantısı yapıldı.

Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi ne ziyaretçilerin erişimi kolaylaştırmak, Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi’nin görünürlüğünü artırmak ve yönlendirme levhaları takarak mevcut yere ulaşımı sağlamak amacıyla toplantı yapıldığı ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.