KARS Haber Girişi : 05 Mayıs 2019 20:09

Harakani Sofrası Ramazan'a Hazır

Harakani Sofrası Ramazan'a Hazır
Kars'ta Evliya Camisi külliyesi içerisinde ramazan ayı boyunca iftar yemeği vermek üzere iftar çadırı kuruldu.

Kars Olay- Kars Valiliği ve Kars İl Müftülüğü tarafında Evliya Camii külliyesinde yaklaşık 1300 kişiye iftar yemeği vermek amacıyla iftar çadırı kuruldu.

 

Kars İl Müftülüğü tarafından organize edilen iftar çadırı hakkında açıklamada bulunan Kars İl Müftlüğü İdari Mali ve Personel Şube Müdürü İshak İşçi; "Kars İl Müftülüğü olarak, Türkiye Diyanet Vakfı ve Valiliğimiz ile esnafımızın da desteğini alarak burada ramazan ayı boyunca ortalama 1200-1300 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Şuanda hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. Yarın inşallah ilk iftarla birlikte vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz.  Vatandaşlarımızın, Karslı hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. İftar çadırında verilecek olan hizmetlere katkı sunmak isteyen vatandaşların Türkiye Diyanet Vakfı veya bizlere ulaşmasını bekliyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nejat yıldız 01 Mayıs 2020 14:38

    Bu ne saçmalık nasıl bir vali o ya bu virüs varken insanlar dışarıya çıkmaya korkuyirken ne gerek var çadıra yazık günah degilmi çadırda yemek dağıtıp şov yapacağınıza fakir fukaranın evlerine sesiz sedasız göndermeniz daha hayırlı olurdu ama vali şov peşinde