İLÇELER Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 14:49

Haberimiz ses getirdi !  Yıkım kararı olan okul boşaltıldı.

Haberimiz ses getirdi !  Yıkım kararı olan okul boşaltıldı.
Kağızman Atatürk Ortaokulun'daki  bir blok için 05.07.2018  'de yıkım kararı verilmişti buna rağmen eğitim - öğretime devam edildiğini haber yapmıştık.

Kars Olay-Haberimizde Velilerin : " Bizim öğrencilerimizi çürük okulda okutamazsınız, sizin çocuklarınız olsa bunu kabul eder misiniz ? " dediklerine de yer vermiştik.
Kars Valisi Türker Öksüz yıkım kararı olan blokla ilgili bilgilendikten sonra bu duruma kayıtsız kalmadı yıkım kararı olan blokla ilgili acilen gerekli tedbirleri aldırttı ve yıkım kararı olan bloğun boşaltılmasını sağlamasının ardından eğitim - öğretime sağlam blokta devam edileceği yönünde gerekli işlemlerin yapıldığı öğrenildi. 
Vatandaşlar ve öğrenci  velileri yıkım kararı olan okulda eğitim öğretim yapılmaması için talimat veren, halkının gözü kulağı olan Kars Valisi Türker Öksüz'e teşekkürlerini sunarlarken, üzücü bir olay yaşanmadan alınan bu tedbir içinde fazlasıyla memnun olduklarını dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.