Kars’ta iki aile arasında bir süredir devam eden gerginlik, sağduyulu girişimler neticesinde barışla sonuçlandı. Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş’un öncülüğünde yürütülen görüşmelerin ardından taraflar, barış sofrasında bir araya gelmeyi kabul etti.
TİCARET BORSASI’NDA BARIŞ BULUŞMASI
Kars Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen barış törenine; Başkan Metin Durmuş, Başkan Yardımcısı Ramazan Karakelle ve her iki ailenin önde gelenleri ile gençleri katıldı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, aile büyükleri el sıkışarak aralarındaki kırgınlığı sona erdirdi.
"EN GÜZELİ İYİLİK VE İNSANLIKTIR"
Törende konuşan Başkan Metin Durmuş, barışın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
"Bu süreçte katkısı olan herkesten Allah razı olsun. İnşallah bundan sonra kalıcı bir barış olur. Hepiniz birbirinize sahip çıkın, aranıza bir daha husumet girmesin. Kötülükten kimse hayır görmez; dünyada en güzeli iyilik ve insanlıktır."
Program, tarafların karşılıklı iyi niyet temennileri ve kucaklaşmalarıyla sona erdi.

