KARS Haber Girişi : 04 Mart 2022 13:40

Gülsan Holding Yetkilisi Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı

Gülsan Holding Yetkilisi Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı
Gülsan Holding yetkilisi pompalı tüfekle dehşet saçtı.

Kars Olay- Kars'ın Kağızman ilçesinde yer alan Gülsan Holding'e ait enerji santrali yetkilisi baraj çevresinde yaşamını sürdüren sokak köpeklerini pompalı tüfekle vurdu.

 

Edinilen bilgiye göre,  Yaşanan olayda  Abdullah Evliya adlı  şahıs, yanında getirdiği pompalı tüfekle baraj bölgesinde  yaşamını sürdüren  sokak köpeklerini gözünü kırpmadan  canice vurdu.  Vurulan  köpeklerin can çekiştiği anları sosyal medyada paylaşan hayvanseverler vahşeti işleyen şahsın tutuklanamasını istedi.  

 

Köpeklerin can çekişme  anına ilişkin görüntülerin, sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyürken hayvansverler, pompalı tüfekle savunmasız hayvanları vurduğu  ileri sürülen A.E adlı Gülsan Yetkilisi şahıs hakkında ilgililere çağrıda bulunuldu. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dilsiz kul 05 Mart 2022 16:34

    Dünya ahiret yatacak yeriniz olmasın,inim inim önleyin can veremeyin Rabbimden dilerim ki aminnnnnn

  • Burcu 05 Mart 2022 12:45

    Sözde hayvanları koruma yasası çıktı ama bu sene ülkenin heryerinden hayvana şiddet haberleri aşırı derecede arttı. Yaşattıklarını yaşamadan gitmesinler bu dünyadan.

  • Cem 04 Mart 2022 17:41

    Köpekler kurt saldırısından dolayı bu hale geldi müdürümüz yardım etti pansuman yapıldı yemek verilip iyleştirildikten sonra barınağa teslim edilmiştir.İşten çıkarılan bir kişi bilerek sosyal medya ya servis etti bu görüntüleri. Yeni olan bir olayda değil geçen yıl olmuştu.