KARS Haber Girişi : 18 Eylül 2021 03:28

GSB Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı

GSB Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı
Gençlik Spor Bakanlığı daimi işçi alımı kura sonuçlar açıklandı.

Kars Olay-  Gençlik ve Spor Bakanlığı daimi işçi alımı için başvurular alınmış ve Ankara Taha Akgül Spor Salonu'nda canlı yayın ile kura çekimi gerçekleştirilmişti. Adaylar heyecanla kura çekiminin sonuçlarını bekliyordu. Bakanlık son dakika duyurusu yaparak sonuçları ilan etti.

 

 

 Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne en az ortaöğretim mezunu(lise ve dengi) 8 kadın, 6 erkek silahsız özel güvenlik olmak üzere 14 silahsız güvenlik görevlisi; Temizlik görevlisi kadrosunda ise erkek 1 , kadın 3 olmak üzere 4 temizlik personelinin sürekli işçi kadrosunda istihdam edileceği açıklanmıştı. 

 

Nihai listede ismi çıkan adaylar,  aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yapmış oldukları kadronun bulunduğu Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne elden teslim edeceklerdir. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Bakanlıkça belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacaktır.

 

Kura sonuçları ve ayrıntılat için TIKLAYIN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.