KARS Haber Girişi : 06 Haziran 2019 13:06

Genç Kızılaycılardan Duyarlı Etkinlik

Genç Kızılaycılardan Duyarlı Etkinlik
Kızılay Kars Şube Başkanlığı Genç Kızılay Biriminden İkram Keyfi.

Kars Olay-Genç Kızılay Kars il başkanlığı tarafından düzenlenen programda, bu bayramda ailesinden uzakta olan öğrencilere ve vatandaşlara Kahvaltı ve şeker ikramında bulunuldu. Kars Kızılay Şube Başkanlığı bayram öncesi başlattığı Bayram programı kapsamında bayram süresince yapılan yardımlar ve ikramlar vatandaşlar ile öğrencilerin unutulmadığını bir kez daha göstermiş oldu. 
 
Kızılay Kars Şube Gençliği tarafından ailesinden uzakta olan öğrenci ve vatandaşlar için kahvaltı ve ikramda bulunuldu. Masal parkta düzenlenen programda gençler ve vatandaşlar hep birlikte halay çektiler.
 
Kızılay Kars Şube Başkanlığı kurucu Genç Kızılay  Sekreter Birimi Başkanı Nurcan Ulu düzenlemiş oldukları faaliyet hakkında şu açıklamalarda bulundu. "Bugün burada Gönüllü Genç Kızılaylılae ve il yönetimi ile birlikte bayramlaşma programı düzenledik. Bu programda bu bayramda evine gidemeyen Üniversite öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza Kızılay Genç gönüllüleri olarak bayramlaşma programını gerçekleştirdik ve kahvaltı ikramında bulunduk. Buradaki amacımız il dışında yaşayıpta ailelerinin yanına gidemeyenlerle bayram coşkusu yaşamaktı onlarla bayramı kutluyoruz bu organizasyonu masal parkta yapmak istedik. Bu durumun aslında asıl amacı İkram aracımızla birlikte Kars halkınında bayramını kutlamak ve ikramlarda bulunmaktı. Onlara ücretsiz çay ve şeker ikramında bulunduk. Bu şekilde bayramın coşkusunu yaşıyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.