Fotoğrafa Değil Hizmete Bakın!

“Sen cuma gününün hürriyet kadar kutsal olduğunu onlara anlat.”
 Sezai Karakoç

 

Geçtiğimiz hafta "Cuma" günü Kars Valisi Türker ÖKSÜZ 'ün Kars Belediyesi' nde göreve başladı. Ve o gün bir fotoğraf çok konuşuldu gelelim o meşhur fotoğrafa bu fotoğraf Vali Öksüz'ün göreve başladığı bu "Cuma" gününde Kars Belediyesi'nde kıldığı "Cuma" namazı sonrasında ettiği dua fotoğrafıydı...

 

Fotoğraf bazı çevrelerce başka yöne çekilmeye çalışıldı neydi bu fotoğrafta bazı çevrelerce rahatsız olunan?

 

Kars Belediyesi 'nin yani Merkez Camisi Vali Bey yer bulamamış ve bir vatandaş gibi seccadesini serip namazını kılmış.

 

Peki Kars Valisi Türker ÖKSÜZ hep milletinin yanında değil miydi, hep halkın içinde değil miydi?  Türker ÖKSÜZ bir vatandaş bir Vali olarak bugüne kadar hep hizmet için çalışmadı mı?  Hep halkını düşünmedi mi ?

 

Devletine bağlı, devlet terbiyesi almış ve devlet ahlakıyla yetişmiş biri olarak kendisine yine bir görev verildi...

 

Türker ÖKSÜZ bu görevi de layıkıyla yerine getirmek için yine çalışacak yine devletini, halkını düşünecek yine halkıyla iç içe olacak. Peki neden bu fotoğraftan rahatsız olunuyor dua ettiği için mi?

 

"Sen cuma gününün hürriyet kadar kutsal olduğunu onlara anlat " diyor Sezai KARAKOÇ insan dua ederken özgürdür, hürriyetine kavuşur Türker ÖKSÜZ de orada bir insan olarak yer almıştır.

 

Orada ne bir Vali ne de bir Belediye Başkanıdır insandır...Bizler için asıl önemli olan Kars, Kars halkı ve yapılacak hizmetlerdir. Cuma günü özgürlük Cuma günü gelecektir Türker Öksüz yine devlet terbiyesiyle, ahlakıyla yetişmiş bir insan olarak devletine, milletine Kars'a hizmet edecektir... Artık bu saatten sonra fotoğrafa değil yapılacak olan hizmete bakmak lazım. Gelecek bizimdir...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • devlet 07 Ekim 2020 20:45

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.