EKONOMİ Haber Girişi : 08 Mayıs 2019 20:55

FLO Kars’taki İlk Mağazasını Açtı

FLO Kars’taki İlk Mağazasını Açtı
Ayakkabı sektörünün köklü markası FLO, Kars’taki ilk mağazasının açılışını gerçekleştirdi. FLO, Kars Merkez’de Ortakapı Mahallesi’nde açtığı 1410 metrekarelik mağazası ile büyümeye devam ediyor…

Kars Olay-Ayakkabı sektörünün pazar lideri FLO, Kars’taki ilk mağazasını açtı. Mağaza ağını her geçen gün daha da büyüten FLO; ulaşılabilir fiyatlı, kaliteli ve dünya trendlerine uygun ürünlerini Ortakapı Mahallesi’ndeki 1410 metrekarelik yeni mağazasında Karslıların beğenisine sunuyor.

Güncel moda ve geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, sektörün açık ara lideri konumunda. Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi www.flo.com.tr ile de hizmet veren FLO, yurtdışında da mağaza sayısını artırarak global marka olmak yolunda hızla ilerliyor.

Mağaza adresi: Ortakapı Mahallesi Faik Bey Caddesi No:37 Merkez / Kars

FLO Mağazacılık Hakkında:
1960’lı yılların başında Ahmet Ziylan tarafından Gaziantep’te 50 metrekarelik ufak bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık Grubu, Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi konumundadır. Grubun bugün Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan, Irak, Arnavutluk, Azerbaycan, Gürcistan, Fas, İran, Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin aralarında bulunduğu yakın coğrafya dâhil 600’e yakın mağazası bulunuyor. FLO Mağazacılık’ın 2012 yılında satın aldığı Lumberjack markası; bugün İtalya’nın en çok tercih edilen 3 markasından biri konumunda bulunuyor. FLO Mağazacılık bünyesinde FLO ve In Street perakende markalarının yanı sıra, mağazalarında satışını gerçekleştirdiği ve toptan satışını yaptığı Kinetix, Polaris, Butigo, DockersbyGerli gibi her biri kendi alanında lider ayakkabı markaları bulunuyor. 2023 yılında Türkiye’den çıkacak 10 global markadan biri olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren FLO Mağazacılık, 10 binin üzerinde kişiye istihdam sağlamakta, yılda 55 milyon çiftin üzerinde ayakkabı satışı gerçekleştirmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.