İLÇELER Haber Girişi : 09 Ağustos 2017 21:21

Ev mi Kulübe mi Anlayamadık Kaymakam Bey!

Ev mi Kulübe mi Anlayamadık Kaymakam Bey!
Selim kaymakamlığının resmi web sitesinde paylaştığı “KAYMAKAMIMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞIMIZA YAPTIRILAN EVİ YERİNDE İNCELEDİ” başlıklı duyurusunu görenler Selim Kaymakamlığı ihtiyaç sahibi vatandaşa acaba ev mi yoksa kulübemi yaptırıyor demekten kendin

Kars Olay-Selim kaymakamlığı tarafından 2017 yılı içerisinde 8 vatandaşa yeni ev yapıyor. Yapıyor yapmasına ama kaymakamlığın resmi web sitesine konulan resimlere bakılınca evden çok kulübeyi andıran görüntü ise acaba Selim kaymakamlığı ev mi yoksa vatandaşa kulübe diyeceğimiz kadar küçük görünen kulübeler mi inşa ediyor diye sorusunu sorduruyor. 

Umarız Selim Kaymakamlığı sırf yaptık demek için değil de gerçekten vatandaşın ihtiyacını karşılamak amaçlı güzel yapılar inşa eder.  Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşmasını beklediğimiz Selim Kaymakamlığı umarız tez zamanda bizi de kamuoyunu da aydınlatır.

Selim Kaymakamlığı’nın Bu Konuyla İlgili Resmi Web Sayfasında Duyurduğu Paylaşım İse Şu Şekilde; “Kaymakamımız Mehmet KEKLİK ilçe köyümüzde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yapımı devam eden evini yerinde inceledi.
Kaymakamlığımız tarafından yaptırılan 2017 yılına ait evler, ilçe ve köylerimizde ikamet etmekte olan 8 vatandaşımıza yeni ev 2 vatandaşımıza ise ev onarımları tamamlandıktan sonra ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim edilecektir.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.