BÖLGE Haber Girişi : 28 Şubat 2020 10:45

Erzurum’da Son Dakika Coronavirüs Gelişmesi!

Erzurum’da Son Dakika Coronavirüs Gelişmesi!
Bu haber, Erzurum’daki Coronavirüs ve Karantina Hastanesi tartışmalarına nokta koyacak.

Kars Olay-Erzurum’da iki gündür gündemi meşgul eden Coronavirüs ve karantina hastanesi tartışmalarıyla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İran’dan tahliye edilen Türk vatandaşlarının Erzurum’a getirilmesi yönünde alınan karardan vazgeçildi. Tahliye edilen vatandaşlar için gereken müdahalelerin sınır bölgesinde yapılacağı ve çok acil bir durum söz konusu olmadığı sürece de, Erzurum’a kesinlikle yönlendirme yapılmayacağı kaydedildi.

 

Bu arada Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi’nin de, yarından itibaren vatandaşlara tüm birimleri ve poliklinikleriyle tam kapasite sağlık hizmeti vermeye devam edeceği öğrenildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın ise yarın yapılması planlanıyor.

 

Kaynak: Nokta25

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum mağduru 28 Şubat 2020 12:31

    Her serde bjr hayr vardr..var bunda bir hayr kolunlar kırık bizi ise almayın o türk uygulrina zulüm edenlere kapımızı açın yalan söyleyen babam dahi olsa itimadım yok.. emeklerimize yazık ne umduk ne bulduk