SİYASET Haber Girişi : 07 Mayıs 2018 00:44

Erdoğan Yıldırım Kars'ta Seçim Çalışmalarına Başladı

Erdoğan Yıldırım Kars'ta Seçim Çalışmalarına Başladı
Kars AK Parti Milletvekili aday Adayı KAI Dernekler Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım, 24 haziranda yapılacak olan milletvekilliği için seçim çalışmalarına start verdi.

Kars Olay- AK Parti Kars İl Başkanlığı’na gelerek burada İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer ile görüşen Erdoğan Yıldırım; “ Hizmet etmekten gurur duyduğumuz memleketimiz için aday adaylığı başvurumuzu yaptık,  bu göreve layık olmak başka bir şey, bu görevin nasip olması da başka bir şey öncelikle Allah nasip edecek hizmet etmeyi. Olmadı diye de kimsenin kırılacağını düşünmüyorum.  Eğer bu davaya inanıyor, Kars’a da hizmet etmeyi düşünüyorsa hissiyatı bir tarafa bırakıp gerçeklere bakacaklar.  Seçimlere çokta kısa bir süre kaldır bunun bir kısmı da ramazan ayına denk geliyor, çalışmalarımıza bu meyanda devam ediyor.  Genel Merkez nezdinde, gerekse Kars’ta da yapılacak işler yapılıyor. Ankara’ya geldiğinizde bizleri de ihmal etmiyorsunuz, oradaki Karslı, Iğdırlı ve Ardahanlı insanlarımızı da ziyaret ederek bizleri onurlandırıyorsunuz.  Bu süreç inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur, ben her zaman partimin emrindeyim, sizin emrinizdeyim bunu bir defa daha söylüyorum . Burada üç tane arkadaşımız seçilecek olsa bile bu listenin başı Ulaştırma Bakanımız Sayın Arslan ve sizlersiniz. Sayın Bakanımız çok ciddi bir bakanlığın değil üç tane bakanlığı barındırabilecek bir bakanlığın başında, inşallah Kars'ta devam eden projeler var, Türkiye’de devam eden projeler var bunlar önemli bir şey Kars için.

Sizin şahsınızda ben tüm Kars halkına teşekkür ediyorum. Ben sizlerden razıyım Allah’ta sizlerden razı olsun, partimin her zaman emrindeyim. Allah yolumuzu açık etsin, burada da iddialı bir şey söylüyorum  inşallah 3 – 0 ile Kars üstüne düşeni yapacak, Bakanımızla birlikte aslında 4 olacak bu. Bunu da alıp Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne Kars en iyi şekilde çıktığı zamanda Karsın hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Güzel projelerimiz devam ediyor. Şehirler yaşayan mekanizmalardır, şehirleri ne kadar iyi tutabilirsek oy oranımızda o kadar artacaktır. Allah utandırmasın bu yolda tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım ve beraberindekiler seçim çalışmaları için ilçe ziyaretlerine başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.