KARS Haber Girişi : 28 Mart 2021 22:17

Erdoğan Yıldırım Güven Tazeledi

Erdoğan Yıldırım Güven Tazeledi
Yıldırım: cesareti ile nam salmış 3 ilin yiğit evlatlarıyız

Kars Olay-  Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nun Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu olağan Kongresinde mevcut Başkan Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım, tekrar seçildi. Federasyon salonunda gerçekleştirilen kongrede, Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

 

Toplantıya Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Başkan Vekili Yener Acay, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi il ve ilçe başkanları. Belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşmalar, korona virüs salgını nedeni ile kısa tutuldu. 

 

 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım güven tazelerken, aynı zamanda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak  “Vatanın birliği ve beraberliği için elini değil gövdesini ortaya koymuş bir milletiz biz. Kars’tan Ardahan’dan Iğdır’dan bahsediyoruz, biz esaretten korkmayan, cesareti ile nam salmış 3 ilin yiğit evlatlarıyız. Onun için sizlere çok teşekkür ediyorum ve sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah sizlerde bizlerle gurur duyuyorsunuzdur. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz, yaptıklarımız ile ve yapacaklarımız ile de bundan sonrası için Allah utandırmaz inşallah. Hep beraber hem Ankara’daki hem de bölgedeki tüm hemşerilerimize elimizden geldiği kadar destek olacağız. Az sayılmayacak bir sayımız var. Ankara’da bunu da en iyi şekilde katma değere çevirmek zorundayız, kıymetli hemşerilerim. Artık hemşeri olarak Ankara’da etkili olmak zorundayız.

 

 

Aramızda her siyasi partiye gönül vermiş arkadaşlarımız var. Biz burada ne siyaseti, ne mezhepçiliği, ne meşrepliği hiçbir zaman konuşmadık. Çünkü bizim kimliğimiz belli Kars Ardahan Iğdır. Biz her zaman hemşerilerimize yardım etmeyi bildik.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.