KARS Haber Girişi : 09 Nisan 2020 23:39

Emniyet Müdürü Sağdıç'tan Şehit Polis Ailelerine Ziyaret

Emniyet Müdürü Sağdıç'tan Şehit Polis Ailelerine Ziyaret
Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, 10 Nisan Polis Haftası ve mübarek Berat Kandili münasebetiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan şahit polis ailelerinin kapılarını çalarak ziyaretlerinde bulundu.

Kars Olay-Ailelere birde içerisinde maske, eldiven ve hijyen malzemelerinin bulunduğu hediye paketi takdim eden Sağdıç, kandillerini kutladı.

 

Her yıl 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle emniyette düzenlenen etkinliklerde şehit polis yakınları ve emeklileri Polis Evi’nde ağırlayan Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, bu yıl koronavirüs tedbirleri nedeniyle şehit polis ailelerini evlerinde ziyaret etti.

 

Maske ve eldiveniyle aileleri ziyarete giden Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, “Daha önce biliyorsunuz 10 Nisan Polis Haftasında sizleri davet ediyorduk. Sağolun sizlerde geliyordunuz. Ama şimdi bu sağlın hastalıktan dolayı her hangi bir etkinlik yapmıyoruz. Ama biz yine sizleri unutmadık. Geldik ve size ‘bir ihtiyacınız var mı’ diye sormak istedik. Bizler böyle maskeli ve eldivenli geldik ki sizlere bir zararımız olmasın. Onun için içeri girmeyeceğiz. Böyle kapıdan hal ve hatırınızı soruyoruz. Allah sizleri var etsin. Bir isteğiniz arzunuz olduğu zaman bize haber veriyorsunuz ve bizler anında size geliyoruz. İnşallah bu süreci atlatacağız ve bizler size geleceğiz, o zaman çayınızı da içeceğiz. ” dedi.

 

Şehit aileleri de “Bizlere devletimiz ne görev verirse hazırız. Allah devletimize zeval vermesin. Allah sizleri korusun. Bu ziyaretiniz için de teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” diyerek teşekkür ettiler.

 

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç önümüzdeki günlerde de emekli polis memurlarını ziyaret edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.