KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 07 Şubat 2020 22:52

Emel Pırlanta Küpeler

Emel Pırlanta Küpeler
Pırlanta küpeler hem bir hediye hem de setlerin tamamlayıcısı olarak değerlendirilebilmektedir.

Pırlanta küpeler hem bir hediye hem de setlerin tamamlayıcısı olarak değerlendirilebilmektedir. Üstelik artık pırlanta alışverişleri de internet üzerinden yapılabilmektedir. Emel pırlanta online sistemlerinden %65 indirim avantajı sunarak ister tekli alımlarda ister takım olarak yapılan alımlarda en iyi fiyat garantisini sunabilmektedir. Modellerimiz arasında klasik, şık ya da günlük kullanım için uygun olanlar bulunmaktadır. Bu sayede sevgililer günü hediyeleri konusunda da diğer özel günlerde de seçim konusunda bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Yapmanız gereken tek şey kategorilerimiz arasında kendinize ya da sevgilinize, eşinize uygun bir modeli seçmekten ibarettir.

 

Emel Pırlanta Küpe Modelleri

Sevgililer gününün yaklaşması ile birlikte mücevher araştırmaları hız kazanmıştır. Emel Pırlanta küpe modelleri arasında sevgililer günü için üretilen kalpli özel tasarımlar mevcuttur. Bu sayede uzun yıllar boyunca bu günü hatırlatacak bir parça temin edilmiş olacaktır. Tercihini klasik olanlardan yana kullanmak isteyenler baget kesim ya da tektaş olarak üretimi yapılan modellerimize de kesinlikle göz atmalıdır. Üstelik özelikle klasik modellerimiz ilerleyen zamanlarda farklı parçalarla birleştirilerek takım haline getirilebilmektedir. Mücevherlerimizin tümü HRD Antwerp Uluslararası sertifikalı ürünler olduğu için kalite kapsamında da herhangi bir sorun yaşamayacağınızın garantisini veriyoruz. Ödemelerinizi SSL sertifikaları ile birlikte güvenilir bir biçimde gerçekleştirmenizin hemen ardından sigortalı hediye paketli özel kargo sistemimiz mücevherinizi adresinize teslim edecektir.

 

Emel Pırlanta Renkli Taşlı Küpeler

Küpelerde moda algısı da çok satılan ürünler de zamana göre değişim göstermektedir. Ancak özellikle sevgililer günü gibi zamanlarda renkli tektaşlı pırlanta küpeler daha çok tercih edilmektedir. Bilindiği üzere kırmızı bir aşk rengi olarak kabul edilmektedir. Siz de kırmızı taşlı olan küpelerimizi bakım garantisi (ömür boyu) ile temin edebilirsiniz. Renk konusunda alternatiflerimiz doğal taşları kullanım alanlarımız geniş olduğu için fazladır. Böylelikle kırmızı yakutun yanı sıra mavi safir ya da kehribar rengi zümrüt küpeleri tercih edebilirsiniz. Üstelik düşük kar marjı üzerinden satmış olduğumuz ürünlerimizi iade de edebilirsiniz. Alımlarınızdan sonraki yedi gün içerisinde iade şartlarına uygun hareket ederek farklı bir modelle değişim veyahut para iadesi gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.emelpirlanta.com/

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.