İLÇELER Haber Girişi : 25 Şubat 2021 15:41

Eğitim Bir Sen'den Kaymakam Soğukoluk'a ziyaret

Eğitim Bir Sen'den Kaymakam Soğukoluk'a ziyaret
Eğitim Bir Sen Kars Eğitim Bir Sen şube başkanı Mahmut Kaan Ilgar ve Kağızman Eğitim-bir-sen ilçe Başkanı Sinan ÇİL sendika yönetimi ile baraber bir dizi ziyarette bulundu.

Kars Olay- Eğitim Bir Sen Kars Eğitim Bir Sen şube başkanı Mahmut Kaan Ilgar ve Kağızman Eğitim-bir-sen ilçe Başkanı Sinan ÇİL sendika yönetimi ile baraber bir dizi ziyarette bulundu.

 Kars Eğitim Bir Sen şube başkanı Mahmut Kaan Ilgar ve Kağızman Eğitim-bir-sen ilçe Başkanı Sinan Çil ilçe’de bulunan okulları, İlçe Milli Eğitim Müdür Selim Suat Güner’i ziyaretinin ardından Kaymakam Turan Soğukoluk tarafından kabul edildi. Kaymakamlık makamında yapılan ziyarette Eğitim – öğretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Kaymakam Soğukoluk, Mahmut Kaan Ilgar in ziyaretinden memnun olduklarını söyledi. Eğitim Bir Sen Kars Şube Başkanı Mahmut Kaan Ilgar Kaymakam Soğukoluk'a teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.